در ماه گذشته شاید این سومین بار هستش که عکس کلاس درس استاد شفیعی کدکنی رو دریافت میکنم و هر دفعه به نظرم میرسه که چقدر عکس زیباییه. دمت گرم و سرت خوش باد استاد :)
۱۳۸۹ اسفند ۶, جمعه
روزی به رویایت که هنوزبا من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگرهیچ نشانی از من نخواهی داشت
چند روز پیش یه ایمیلی دریافت کردم که متنش رو عینا در زیر میارم:
"بنیاد جهانی ویکی پدیا، ده شخصیت بزرگ هزاره دوم را که بر جهان اثر گذاشتند، معرفی کرد. یوهان سباستین پری باخ، مدیر این موسسه اعلام کرد، به هر کدام از کشورهایی که دانشمندان آن جایزه «ویکی سال» را دریافت کنند، ده میلیون دلار جایزه اهدا میکند.
براساس اعلام این موسسه جهانی، ده شخصیت برتر هزاره قبل چنین معرفی شدند:
از کسی که ایمیل رو فرستاده بود تقاضا کردم که منبع خبر رو برام بفرسته یا دست کم از کسی که براش ایمیل رو فرستاده تقاضا کنه شاید همین جوری دست به دست برسه به کسی که اولین بار این زحمت(!) ارسال این خبر رو کشیده، شاید بقیه هم مطلع بشن. اما متاسفانه جوابی نیومد!
چیزیکه من رو واداشت تا این متن رو اینجا بیارم و راجع بهش بنویسم درستی این مطلب هستش. راجع بهش کمی تحقیق کردم در تارنمای بنیاد جهانی ویکیپدیا (همونطور که در متن خبر ادعا شده بود) و تقریبا هیـچیک از مطالب ادعا شده درست نبود (لینکش رو روی هر کدوم از اسامی در متن بالا گذاشتم). یعنی همه این شعرا و ادیبان دانشمندان مطرح شده با ملیت ایرانی (پرشین)، آورده شدند. حتی در نهایت دکتر کامران وفا هم "ایرانی-امریکایی" ذکر شدن. با اینکه قطعا امکانات تحقیقاتی و شرایط مهیا شده برای ایشون توسط امریکا در شکوفایی استعداد بالقوه ایشون نقش مهمی داشته اما با این وصف ریشه ایرانی ایشون در متن معرفی ایشون در این وبسایت در ابتدا ذکر شده.
راستش این overreacted بودن (واژه درست فارسی اش رو پیدا نکردم) هموطنان ما در این مورد و موارد مشابه، نمیدونم از کجا سرچشمه میگیره. اما خواهش میکنم اگر متنی در این رابطه به دستتون میرسه، در صورت امکان درستی اش رو بررسی کنید... بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاور کنید به جایی بر نمیخوره!